2011 Dilekleri

2011 Dilekleri

Kemik ekibimizi oluşturduğumuz, etkinliklerimize standartlar kazandırdığımız ve öğrendikçe üzerine yenilerini eklediğimiz koca bir yılı geride bıraktık. 2010 için faaliyet raporumuzu bir süre sonra yayınlayacağız. Rapordan kısa bir cümle çıkaracak olursak; “18 farklı ülkeden katılımcıların olduğu, 600+ kişiye, grup adı altında 4, genel 19 olmak üzere toplamda 23 etkinlik ve 5 sosyal sorumluluk projesi” gerçekleştirmişiz.

Ayda bir defa yayınlamaya çalıştığımız bültenlerimize tekrar devam edeceğiz. 2011’de daha sık blog yazıları, incelemeler ve röportajlar da sunacağız.

2010 yılını değerlendirdiğimiz toplantımızdan, 2011 hedeflerimizden ve dileklerimizden bahsedecek olursak;

  • Sezon sonuna kadar en az 10 etkinlik düzenlemek istiyoruz,
  • Düzenli bir blog, makale ve aylık bülten serisi,
  • Rozetler, tanıtıcı kartlar, kimlik çalışmaları,
  • Gün geçtikçe yaptığımız işlerden ve buluşmalarda görebileceğiniz küçük ayrıntılar gibi düşüncelerimiz var.

Sezonu 2. ODTÜ Jonglörlük Festivali’nden sonra açacağız.

Poi Art 1.ODTÜ Jonglörlük Festivali'nde Poi Art 1.ODTÜ Joglörlük Festivali’nde

Mayıs sonrası da en az 4 festival gerçekleşecek ve sonrasında da iki haftasonu sürecek olan EJC 2011 var. Yani kısacası etkinlik yapabileceğimiz 18 haftasonumuz ve bu tarihlere denk gelebilecek 8 etkinlik söz konusu. 10/10 yapabilirsek harika!

2011 bizim için daha bağlı, daha dinamik, planlı – programlı ve daha profesyonel bir yıl olacak. Herkesin eğlendiği, paylaştığı güzel bir yıl dileğiyle.

Etkinliklerimizden “email” yolu ile haberdar olmak isterseniz ve etkinliklerimiz ile ilgilenebileceğini düşündüğünüz Facebook hesabı olmayan arkadaşlarınızı yönlendirebileceğiniz Email List için bir arayüz hazırladık. Ayrıca bu sayfaya ulaşabilmek için Facebook hesabı olması da gerekmiyor. Dilediğiniz zaman sol taraftaki Email List menü seçeneğinden de ulaşabilirsiniz. Bizimle paylaştığınız email adresleriniz hiçbir koşulda, kimse ile paylaşılmayacaktır. Email Listesinden ayrılmak isterseniz, e-posta adresimize bir mesaj gönderebilirsiniz.


Menü