Poi Art Blog’u Açıldı :)

Geçtiğimiz hafta cuma günün resmi tatil olması nedeniyle bir çoğumuz havanın güzelliği ile kendini sokaklara attı eminim. Hatta bir grup Burgaz Ada’da buluşma gerçekleştirdi. Bizde Poi Art mikro ekibi olarak Yahya Kemal Parkı’nda (Yıldız Teknik Üniversitesi’nin altı, Conrad otelinin önü oluyor. Bazılarımız orayı Yıldız Parkı diye bilir ama değildir :)) yeni poi hareketleri ile kendimize katkı sağlamaya çalıştık.

Barbekü Partisi

Biz parkta hem güneşlenip hem poi çevirirken havanın güzelliğinden etkilenip bir çok piknik yapan sevgililerin ve ailelerin yemek kokuları arasından közlenmiş biber kokusu burnumuzun direklerini kırıverdi aynı zamanda. Bu kokunun etkisi ile (özellikle Özgür’ün ve Benim) akşama doğru İbrahim’in Galata manzaralı evinde ani bir atak ile barbekü hazırlıkları yaparken bulduk kendimizi… Önce hep beraber Cevahir’e alışverişe gittik, Koçtaş’tan İbrahim’e (aslında hepimize) barbekü aldık. Sonra Migros’tan sucuklar, biberler, ekmekler… Derken ben kendimi balkonda kömürler ve çıralarla ateşi keşfetmeye çalışırken buldum. Aslı sucukları dilimleyip sofra hazırlıklarındayken de İbrahim ve Özgür’de evi toparlayıp temizlediler. İbrahim’in evinde hiç bu kadar karnımızı tok hissetmemişken tadı damağımızda kalan bu akşam yemeğini en kısa sürede tekrar etmek için sabırsızlanmaya başladık bile karnımız doyar doymaz. Belki bir gün hepinizi davet edebiliriz eve sığabildiğimiz kadarıyla. :)

Poi Art Haber, Video, Fotoğraf, Müzik…

Yemeğin ardına, geçen seneden bu yana organize ettiğimiz bir çok poi buluşması ile büyüyen poi severler kitlesi için bu sene daha hareketli bir etkinlik planı yapmak üzere sohbet ederken bulduk kendimizi. Şimdiden 8 etkinliği takvimimize not ettik bile. İlerleyen zamanlarda bu etkinlikleri buradan da paylaşıyor olacağız. Bu etkinliklerle beraber büyüyen fotoğraf havuzumuz içinde bir sayfa açıp herkesin rahatlıkla kayıt olup fotoğraflarını (dilerlerse) orjinal boyutları ile havuza ekleyebileceği ve herkesin rahatlıkla bakıp dilerlerse indirebileceği bir alanımız oldu. Bundan da bir sonraki blog yazımızda bahsedeceğiz. Ayrıca şu anda yazdığım bu satırların bulunduğu blog ile tüm gelişmeleri; gündelik yaşantılarımızdan kareleri, poi ile ilgili haberleri, videoları, müzikleri ve tabiki sizleri de kaleme almak istedik.

Artık poiart.com var!

Ayrıca 1 haziranda üzerinde çalışmaya başlayacağımız internet sitemiz olan poiart.com’da şu anda gördüğünüz tüm sayfaların birer test sayfası olduğunu belirtmek isteriz. Bize ulaşmak ve haberdar olmak isteyenlere Poi Art için poiart.com demek yeterli olsun diye. Önceleri sorardık bizi soranlara “Facebook‘ta varmısın? Bak şimdi orada Poi Art isimli bir grubumuz var oraya katılırsan bizden haberin olur…” gibi uzun cümleler yerine artık poiart.com diyoruz. Ama dediğimiz gibi bu test sayfaları bu yaz boyunca hepimize çalışmalarımız ile ilgili bilgileri vermek üzere varlar. Tıpkı blogumuz ve fotoğraf havuzumuz gibi… 1 haziranda başlayacağımız web çalışması ise devrim niteliğinde olacak ve öyle hemen bitmeyecek. Çok iddialı oldu değil mi… Ama öyle. Neyse biz diyelim 6 ay siz deyin bir yıl… Kim bilir belki de bir buçuk yıla hazır olur sitemiz. :)

E, hadi hayırlı olsun blogumuz o halde… :)


Menü