Eylül 2010 Bülteni

Sonbahar Başlarken eylül ayı, düzenlediğimiz etkinliklerde katılım açısından en verimli ay oldu bizim için. Eylül ayında iki etkinlik gerçekleştirdik. Meeting ve Fire Night Meeting. Düzenlediğimiz etkinliklerin katılım oranı ile birlikte, Facebook sayfamızın katılım sayısında da ciddi bir artış oldu. Eylül ayı henüz tamamlanmamışken 260+ yeni kişi aramıza katıldı.

Poi Art İstatistikleri - Eylül 2016 Eylül ayı, günlük yeni eklenen üye sayısı grafiği.

Çalışmalarımızı ve etkinliklerimizi beğeniyorsanız, arkadaşlarınıza da aramıza davet edebilirsiniz.

Poi Art - Meeting

2010 yılı içerisinde 4’üncüsünü gerçekleştirdiğimiz Poi Art - Meeting etkinliğimiz, 2009’dan beri planlı olarak düzenlediğimiz etkinliklerden, 100’ün üzerinde katılımcısıyla, en çok katılımcıya sahip olanıydı. Sunduğu şartlar sebebiyle bu defa da santralİstanbul’u tercih etmiştik.

Programlı workshopların yanı sıra, gün boyunca elimizden geldiğince katılımcılara yardımcı olmaya da çalıştık. Programlı workshopların yanı sıra, gün boyunca elimizden geldiğince katılımcılara yardımcı olmaya da çalıştık.

Ekip olarak kararlaştırdığımız; düzenlediğimiz her etkinliğin gelişmesi amacıyla, bir sonrakine standartlaşmasını planladığımız, “her etkinlikte, üzerine yeni bir şey daha ekle” sloganının bu etkinlikteki yeri, Özgür’ün “Finger Fitness” workshopıydı.

Bildiğiniz üzere Meeting sonrasında, Galata Kulesi Meydanı’nda tekrar buluşup, ateş gecesini gerçekleştiriyorduk. 4 Eylül gecesi düzenlediğimiz etkinliğin ateş gecesi de umduğumuzun üzerinde geçti.

Poi Art - Fire Night Meeting

Eylül ayını kapatmadan önce, bir etkinlik daha yapmalıydık. Haftasonuna denk gelen yağışlar ve bayram dolayısıyla iptal etmek veya ertelemek zorunda kalıyorduk. Bu defa Meeting yerine, müdavimi olduğumuz Galata Kulesi Meydanı’nda şimdiye kadar yapmış olduklarımızın kat kat üst seviyesinde, en iyi ateş gecesini, bizden desteğini esirgemeyen Be Positive, BeOne Project, Capoeira gösterileri ve diğer jonglör dostlarımızla birlikte Fire Night Meeting’i gerçekleştirdik.

Poi Art - Fire Night Meeting, Eylül 2016 Poi Art - Fire Night Meeting, Eylül 2016

Be Positive Be Positive

Poi Art - Mahir Akgündoğdu & Erol Yılmaz Poi Art - Mahir Akgündoğdu & Erol Yılmaz

BeOne Project BeOne Project

Bu iki etkinliğin de fotoğraf ve videolarını kısa süre içerisinde paylaşacağız.

Eylül ayında programımız bu kadardı.

Bizlere her zaman [email protected]‘dan ulaşabilirsiniz.

4 Ekim’de J-Fest‘teyiz.

J-Fest Facebook etkinlik linki

Unutmadan! Bir de sayfamızı güncelledik :)

Başka platformdaki hesaplarınızdan da bizi takip edebilirsiniz.

Görüşmek üzere!


Menü